Avoinraamattukoulu.net on Suomen Metodistikirkon seurakuntakoulun sivusto. Metodistikirkko kannustaa uskovia yhä syvempään Jumalan tuntemiseen ja tämä raamattukoulu on yksi väline tällä tiellä. Koulun opinnot eivät tähtää pelkkään tiedolliseen oppimiseen, vaan etsimme elävää ja syvempää Jumalan tuntemusta. Siinä missä tietäminen on tiedollista ja ulkoista, tunteminen on syvä vuorovaikutussuhde. Tässä koulussa etsimme Jumalan tuntemusta monimuotoisesti ja kannustamme jokaista etsimään omaa paikkaansa Jumalan yhteydessä Herran palvelijana.

Raamattukoulusta voi valita joko yksittäisiä kursseja tai suurempia koulutuskokonaisuuksia muutaman kurssin sarjoista aina monivuotiseen seurakuntapalvelija tai maallikkosaarnaaja koulutukseen saakka. Opintoja tehdään pääosin etäjärjestelmän (Moodle) avustuksella. Oppimisen ja jakamisen kannalta kehotamme kuitenkin perustamaan seurakunnassa opintopiirejä tai osallistumaan kirkkomme järjestemään lähikoulutukseen etäopiskelun lisänä.

Sivuston julkinen sisältö on rekisteröimättömille käyttäjille  toistaiseksi olematonta. Raamattukoulun kurssit ja niiden materiaali on käytettävissä vain rekisteröityneille käyttäjille. 

Lisätietoa rekisteröitymisestä ja kurssitarjonnasta annamme mieluusti kaikille kiinnostuneille.  Tämän linkin takaa löydät lisätietoja rekisteröitymisestä kaikille, ketkä ovat kiinnostuneet oppimisesta.