Raamattukoulun lähiopetuspäivät pidetään yleensä lauantaisin ja ne alkavat kello 11, ellei  toisin mainita. Lyhyempiäkin tapaamisia voi olla paikallisesti, jolloin ne voivat ajoittua vasta iltaan.  Alla olevaan kalenteriin on koottu jo tiedossa olevat lähiopetuspäivät, minkä lisäksi siihen on merkitty etäopiskeluun varattu aika kullekin kurssille.  Lähiopetuspäivien kokoontumisissa käytettyjen seurakuntien sijainnit ja osoitteet voit tarkastaa tämän linkin takaa.

Kalenteriin on koottu lähiopetuspäivät ja muut yhteiset kokoontumiset eri puolella Suomea. Lisäksi kalenteriin on merkitty kurssien kulku sekä webinaarit eli yhteiset kokoontumiset internetin välityksellä. Jos webinaari on luento, se taltioidaan myös myöhempää käyttöä varten.

 

Ja tässä on vielä lähiopetuspäivät listattuna helposti tulostettavassa luettelomuodossa. Siinä on katsaus lähiajan kurssitarjontaan sekä järjestettäviin teemapäiviin ja lähiopetuspäiviin. Ota päivät luettelosta ylös itsellesi tai tulosta luettelo itsellesi. Tämä on pidemmän ajan luettelo, joka on tarkoitettu avuksi oman kalenterin suunnitteluun. Huom! Tähän ei ole merkitty webinaareja ja online-tapahtumia.