Sivuston testaus ja pilotointi alkaa olla takana. Aloitamme uudet kurssit nykyisellä alustalla. Tarkoitus laajentaa myös opetustarjontaa ja etsiä keinoja uudenlaiseen oppimiseen.

Voit tehdä itsellesi tunnuksen järjestelmään. Tarvitset kuitenkin kurssiavaimen, jotta pääset eteenpäin opinnoissa. Tunnus on ainoastaan pääsylippusi järjestelmään, mutta opiskellaksesi tarvitset kurssiavaimen, jonka olet jo ehkä saanut seurakuntasi pastorilta tai pyytämällä sivuston ylläpitäjältä.

Ole hyvä ja ota yhteyttä ylläpitäjään ennen rekisteröitymistä  palautelomakkeella, tai osoitteeseen jukka.hiltunen(at)metodistikirkko.fi ellet ole jo ilmoittautunut jollekin sivustomme kursseista kouluttajalle tai seurakuntasi pastorille.

Rekisteröityminen ei ole vaikeaa:

  • Lataa PDF-muotoinen ohje tämän linkin takaa ja tutustu siihen.
  • Sen jälkeen aloita rekisteröityminen tältä sivulta.
  • Huom! Käyttäjätunnus voi olla jokin muu kuin sähköpostiosoite. Samoin salasanassa tulee olla ainakin 6 merkkiä, ainakin 1 numero(a), ainakin 1 pientä kirjainta, ainakin 1 erikoismerkkiä.

Oheisessa taulukossa on vielä nähtävissä tämän hetken kurssitarjontaa järjestettävien teemapäivien ja lähiopetuspäivien osalta, jotta voit suunnitella niihin osallistumista oman kalenterisi rajoissa. Sivun alaosassa on pdf-muotoinen ohje oppilaaksi rekisteröitymistä varten.